سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پارتیشن اداری ام دی اف

پارتیشن جدا کننده ای است که جزو معماری اصلی محل نیست و به دو صورت ثابت و متحرک وجود دارد که هرکدام با توجه به ساختار و نیازهای مختلف، کاربرد های متفاوت دارند. اما هدف اصلی استفاده از آن ها جدا کردن فضا و تقسیم کردن یک فضا به چند فضا و بهره مندی بیشتر از محیط است. امروزه پارتیشن ها اولین انتخاب برای افراد هستند و جایگزین دیوار کشی شده اند. چرا که ساخت و نصب راحت تر، هزینه کمتر و مزایای بیشتری دارند و برای هر محلی مانند منزل، ادارات، مدارس، سالن های اجتماع و.. قابل استفاده هستند.

در این مقاله قصد داریم به بررسی پارتیشن اداری ام دی اف بپردازیم و مزایای این نوع پارتیشن را نسبت به سایر پارتیشن ها بیان کنیم.

ام دی اف چیست؟

mdf از فراورده های چوب می باشد که امروزه کاربرد های فراوانی در طراحی دکوراسیون دارد. mdf پس از خشک شدن، در مرحله بعد روکش می شود، روکش ها تنوع بسیار زیادی دارند که در ادارات، آشپزخانه ها و.. استفاده می شوند. Mdf ها تخته هایی از جنس فیبر در ابعاد مختلف و با چگالی متوسط 650 تا 800 کیلوگرم در هر متر مکعب می باشند.

 

ابعاد ام دی اف به طور استاندارد شامل: 1830x 3660 میلی متر، 1830 x 4100 میلی متر و 1830 x 2440 میلی متر هستند که این ابعاد برای ام دی اف های وارداتی که از ایتالیا و اتریش هستند متفاوت است. فشردگی mdf باعث مقاوت بالای آن در برابر رطوبت می شود که یکی از مزایای آن در ساخت پارتیشن نیز محسوب می شود.

 

پارتیشن اداری

امروزه در ادارات برای جداسازی و اختصاص اتاق ها به هر فرد به جای تغییر اساسی در معماری که هزینه بر و پر دردسر است، از پارتیشن ها استفاده می شود. از مزایای استفاده از پارتیشن ها این است که به راحتی قابل جا به جایی، تغییر در طرح و… هستند. اگر پارتیشن اداری که استفاده می کنید از نوع پارتیشن اداری mdf باشد که بهتر است. چرا که mdf به دلیل طراحی جالب و متنوعی که دارد این امکان را برای شما فراهم می کند که هر زمان مایل باشید می توانید با انتخاب طرح های مختلف روی پارتیشن طرح های زیبا بزنید و جلوه و زیبایی محل کار خود را چند برابر کنید.

 

انواع پارتیشن اداری

تک جداره

دوجداره

هر کدام از انواع پارتیشن ها کاربرد ها و مزایای خاص خود را دارند، اما یکی از مزیت های پارتیشن های دوجداره نسبت به تک جداره این است که علاوه بر جدا سازی فضا، عایق صدا و دما هم هستند.

 

پارتیشن ام دی اف اداری

در ادارات و سازمان ها برای جدا سازی اتاق های کارمندان، ارباب رجوع و سایر قسمت ها از پارتیشن بندی استفاده می شود. با این کار دیگر رفت و آمد کارمندان برای یکدیگر ایجاد مزاحمت نمی کند. همچنین می توانید با استفاده از پارتیشن نواقصی که در محل کار شما وجود دارد مانند دیوار های کج، زدگی های موجود روی دیوار ها و ستون ها را مخفی کنید.

 

پارتیشن بندی از مهم ترین کار ها برای طراحی داخلی در یک دفتر کاری یا ادارات و سازمان ها می باشد. از مزیت های پارتیشن اداریmdf تنوع بسیار بالا در طراحی و رنگ است و شما می توانید با انتخاب طرح ها و رنگ های متنوع محل کار خود را به فضایی تبدیل کنید که در آن به کارمندان حس خوشایند منتقل شود

 

 

مراحل انجام پروژه طراحی و نصب پارتیشن اداری

نقشه فضای مورد نظر ترسیم می شود.

مراحل اندازه گیری دقیق انجام می شود.

میزان و محدوده تردد در آن محل بررسی می شود.

نمای دقیق محل قرار گیری پارتیشن انجام می شود.

تصمیم گیری برای انتخاب طرح و رنگ پارتیشن.

اجرای پروژه

پارتیشن ام دی اف دوجداره

پارتیشن های دوجداره ام دی اف، از جدید ترین نوع پارتیشن ها هستند، که عایق صدا و دما هم هستند و طبق سفارش شما می تواند ترکیب پانل ام دی اف و قاب شیشه خور باشد.

 

پارتیش ام دی اف تک جداره

در ساخت این پارتیشن ها از کلاف های ام دی اف استفاده می شود و از نظر اقتصادی بسیار به صرفه هستند. همچنین از نظر زیبایی جلوه خاصی دارند.

 

پارتیشن ام دی اف منزل

امروزه برای جداسازی فضای داخلی منزل هم از پارتیشن ها استفاده می شود. که به علت تنوع بالای طرح و رنگ، مناسب با هر نوع دکوراسیونی هستند.

 

ویژگی ها و ساختار پارتیشن اداری ام دی اف

بدنه و ساختار این پارتیشن اداری از جنس ام دی اف می باشد.

در پارتیشن های اداری از قاب هایی که برای رو به رو استفاده می شود از جنس شیشه خور است.

نصب پارتیشن های اداری ام دی اف نسبت به پارتیشن های از جنس آلومینیوم آسان تر است و پیچیدگی کمتری دارد.

تفاوتی که در پارتیشن اداری mdf نسبت سایر پارتیشن های جنس های دیگر دارد، به تنوع و رنگ بسیار زیاد آن ها است.

مزایای استفاده از پارتیشن اداری ام دی اف

قیمت پایین

زیبایی در استفاده از این طرح

تنوع در استفاده از رنگ

امکان انتخاب طرح به سلیقه شما

سرعت بالا در ساخت این نوع پارتیشن

امکان استفاده از شیشه و آلومینیوم در ساخت این مدل از پارتیشن

پارتیشن اداری ام دی اف نسبت به پارتیشن شیشه ای مقاومتی بیشتری در برابر ضربه دارد. استفاده از دو مدل تک جداره ودوجداره از ویژگی های این پارتیشن است که در برخی از پارتیشن اداری امکان این نیست. یکی از اصلی ترین تفاوت هایی که بین پارتیشن اداری ام دی اف نسبت به آلومینیوم است، این است که در این نوع پارتیشن خطر برق گرفتگی وجود ندارد.محتویات موردنظر اینجا قرار می گیرد